77范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

高中英语人教版高二选修6练习:unit_1_art_1-1_word版含解析(3)

来源:网络收集 时间:2018-12-22 下载这篇文档 手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:或QQ: 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。点击这里给我发消息

hit quickly.

Nazir's YouTube video could have been the end of the story. But Warner Music offered Nazir a preciousW3 deal to record One Pound Fish.

The music video has been viewed nearly 9 million times since it was posted on YouTube about four weeks ago. As the song became more and more popular, people began talking about it as a serious competitorW4 for the No.1 Christmas single in the United Kingdom—the song that tops the chart in the week when the Christmas holiday falls.S Past chart-toppers include The Beatles' I Want to Hold Your Hand and Whitney Houston's I Will Always Love You.

In the end, One Pound Fish made it to No.29 on the top-40 chart. Nazir definitely doesn't view missing outP3 on the No. 1 Christmas single as a failureW5 . He plans to travel to France for the release of his hit song there and also has plans to take One Pound Fish to the United States.

一位名为Nazir的巴基斯坦籍男子在伦敦当鱼贩时不满足于大声吆喝来招揽顾客,他别出心裁地把吆喝词改成了朗朗上口的小曲,这一改竟取得了意想不到的效果。Nazir一夜之间成了家喻户晓的流行歌星。

1. From the second paragraph, we can infer that snapper and mackerel belong to________.

A. vegetables B.flowers C. fish D.pets

答案:C 推理判断题。根据文章第二段中的The 31-year-old Pakistani fishmonger可知,Nazir是个巴基斯坦籍鱼贩,由此可推知,他叫卖的东西应当属于鱼类。

2. Which of the following plays an important role in making Nazir's music video popular?

A. His father. B.The Beatles.

C. Whitney Houston. D.Warner Music.

答案:D 细节理解题。根据文章第五段中的Warner Music offered Nazir a precious deal to record One Pound Fish可知,Warner Music在推广这个音乐视

11

频中发挥了很重要的作用。

3. What do we know about the song I Will Always Love You? A. It was written and sung by the Beatles.

B. It was once the No. 1 Christmas single in the UK. C. It became popular through the Internet. D. It made Michael Jackson famous overnight.

答案:B 细节理解题。根据文章倒数第二段最后一句可知,I Will Always Love You这首歌曲曾获得英国圣诞单曲排行榜第一名。

4. He plans to travel to France and the United States to________. A. sell fish B.promote his song C. study music D.set up a company

答案:B 细节理解题。根据最后一段最后一句可知,他计划去法国和美国的目的是宣传他的这首歌曲。

12

13

百度搜索“77cn”或“免费范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,免费范文网,提供经典小说综合文库高中英语人教版高二选修6练习:unit_1_art_1-1_word版含解析(3)在线全文阅读。

高中英语人教版高二选修6练习:unit_1_art_1-1_word版含解析(3).doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印 下载失败或者文档不完整,请联系客服人员解决!
本文链接:https://www.77cn.com.cn/wenku/zonghe/385679.html(转载请注明文章来源)
Copyright © 2008-2022 免费范文网 版权所有
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ: 邮箱:tiandhx2@hotmail.com
苏ICP备16052595号-18
× 注册会员免费下载(下载后可以自由复制和排版)
注册会员下载
全站内容免费自由复制
注册会员下载
全站内容免费自由复制
注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信: QQ: