hit quickly.
Nazir's YouTube video could have been the end of the story. But Warner Music offered Nazir a preciousW3 deal to record One Pound Fish.
The music video has been viewed nearly 9 million times since it was posted on YouTube about four weeks ago. As the song became more and more popular, people began talking about it as a serious competitorW4 for the No.1 Christmas single in the United Kingdom—the song that tops the chart in the week when the Christmas holiday falls.S Past chart-toppers include The Beatles' I Want to Hold Your Hand and Whitney Houston's I Will Always Love You.
In the end, One Pound Fish made it to No.29 on the top-40 chart. Nazir definitely doesn't view missing outP3 on the No. 1 Christmas single as a failureW5 . He plans to travel to France for the release of his hit song there and also has plans to take One Pound Fish to the United States.
一位名为Nazir的巴基斯坦籍男子在伦敦当鱼贩时不满足于大声吆喝来招揽顾客,他别出心裁地把吆喝词改成了朗朗上口的小曲,这一改竟取得了意想不到的效果。Nazir一夜之间成了家喻户晓的流行歌星。
1. From the second paragraph, we can infer that snapper and mackerel belong to________.
A. vegetables B.flowers C. fish D.pets
答案:C 推理判断题。根据文章第二段中的The 31-year-old Pakistani fishmonger可知,Nazir是个巴基斯坦籍鱼贩,由此可推知,他叫卖的东西应当属于鱼类。
2. Which of the following plays an important role in making Nazir's music video popular?
A. His father. B.The Beatles.
C. Whitney Houston. D.Warner Music.
答案:D 细节理解题。根据文章第五段中的Warner Music offered Nazir a precious deal to record One Pound Fish可知,Warner Music在推广这个音乐视
11
频中发挥了很重要的作用。
3. What do we know about the song I Will Always Love You? A. It was written and sung by the Beatles.
B. It was once the No. 1 Christmas single in the UK. C. It became popular through the Internet. D. It made Michael Jackson famous overnight.
答案:B 细节理解题。根据文章倒数第二段最后一句可知,I Will Always Love You这首歌曲曾获得英国圣诞单曲排行榜第一名。
4. He plans to travel to France and the United States to________. A. sell fish B.promote his song C. study music D.set up a company
答案:B 细节理解题。根据最后一段最后一句可知,他计划去法国和美国的目的是宣传他的这首歌曲。
12
13
百度搜索“77cn”或“免费范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,免费范文网,提供经典小说综合文库高中英语人教版高二选修6练习:unit_1_art_1-1_word版含解析(3)在线全文阅读。
相关推荐: